adria.lap.hu

horvatorszag.lap.hu

dalmacia.lap.hu

Plitvicei - tavak

 

 

 

 
 
Sv. Filip i Jakov
 
 

Sv. Filip i Jakov egy romantikus kis település a Pašmani csatorna partján, nem messze Zadartól és Biograd na morutól. A számos festői kis öböllel és szigettel tagolt zadari partszakasz egyik legszebb nyaralóhelye, ahol a vendégszerető helybéliek mindent megtesznek, hogy Ön a legnagyobb nyugalomban és kényelemben élvezhesse nyaralását!

A jól kiépített strandon homokos, aprókavicsos és a már jól ismert betonozott-köves partszakaszok váltják egymást. A homokos, sekély strandok, a kisgyermekes családok egyik horvátországi paradicsoma. Több helyen van tusoló és öltöző, működik vízibicikli-kölcsönző, trambulin, és egymást érik a vendéglátó-egységek is.

Nagy kaland a kishajó-bérlet is, mellyel egy egésznapos program keretében önállóan bejárható a közelben lévő megannyi kisebb-nagyobb sziget. Akinek ilyen ingere van, az jó, ha előre lefoglalja az áhított járművet, mert bizony nagy a keletje az ilyen szórakozásnak. Főleg, hogy az ára is vállalható: egy négyszemélyes motoros kishajót 300 kunáért bérelhetünk ki egész napra.

Tel: +36 20 2158383; +36 20 3980008                                                                     e-mail: pazsitkaravan@gmail.com

 

Online Video Chat Video Chat Rooms singles chat rooms Web CAM Chat free live webcam chat voice video chat free webcam chat rooms free singles chat webcam chatting FREE CHAT ROOMS Webcam Chat Rooms free live video chat